Skötväskan

Jag fastnade helt i vilken skötväska jag skulle ha. Stora problemet är att nästan alla skötväskan är för feminina, inte min stil. Jag ville även ha en väska som Samir kan använda (även om han inte bryr sig ett smack 🙂 ) och sen ska vi inte glömma att vi får hem en 1-årig pojk som kommer klara sig galant vissa utflykter vi gör utan vagnen och då vill jag ha mina armar fria.

Jag är nog lite snurrig för jag har haft väskan hela tiden och funderat om inte den skulle passa helt utmärkt som skötväska, men hur skulle jag hänga den på vagnen? Men så såg jag en bild och aha-moment kom och jag kände mig lite bakom flötet, haha. Det händer för mycket i min hjärna för tillfället. Jag stirrade mig blind på hur skötväskor fästes vid krokarna. Jaja, jag erkänner och så är problemet löst. Skitnöjd är jag i alla fall.

Varje gång jag sitter  i soffan och tittar då och då bort mot hörnet där vagnen står och då blir jag helt varm inombords. 💚

Åh! Får inte glömma bort att gratta Lina och hennes man som idag fick sin lilla Hanna. Jag har följt hennes blogg och vi har varit lite i samma stadie i adoptionsprocessen och jag blev helt rörd när jag såg deras bild när Lina har Hanna i famnen. 🙂 Vilken lycka!

2 reaktioner på ”Skötväskan

 1. Tack snälla för lyckönskningen 😊💕 Nu vilar vår sköna böna middag mellan oss efter att det varit full rulle sedan 06, så under middagsluren har mamman har hunnit både duscha, borsta tänderna (äntligen, var ett tag sen, haha) och hinner läsa ikapp lite bloggar.
  Supersmart – och snygg! – skötväska ju. Vi ville inte heller ha en feminin, skulle kännas för mycket som ”min”, och fick faktiskt leta ett tag innan vi hittade en som vi gillar.
  Det börjar verkligen närma sig för er nu. Sååå spännande! 💕 Kram!

  Gilla

  • Det är så spännande att följa er resa. Asså vilken lycka! Jag bara längtar tills vi får åka till Seoul och träffa vår lilla prins. Som vi båda har längtat efter detta 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s