Familjemys 

Myskväll med familjen J. Igår var vi hemma hos min storebror för att titta på Eurovision och umgås med familjen. Älskar dessa stunder då jag bara få va med familjen och samla ny energi 💚. Min storebror fyller även 20+ 😅 och det passade vi på att fira lite. 

Men själva Eurovision var väl ingen vidare hit. Vi sov igenom de flesta låtarna, men några var bra. Tycker ni rätt låt vann? Inte riktigt min musikstil, men han fick flest röster av folket så då är nästan alla nöjda 😊 förutom min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s