Provsmaka

Helgens skörd, några av dem har vi inte provat innan.

Jag har fått över Samir på min kärlek att prova nya matprodukter som vi inte testat innan. Nu går han själv och kollar i varje hylla på jakt efter något nytt.

Denna gång var det Samir som hittade nästan alla nya matprodukter. Proteinpuddingen var helt ok. Jordgubb var godast, smakade som godis. Protein crisp smakade typ krisp med smak av jordgubbsproteinshake, helt ok. Amaranth-korn var ju spännande. Läs om den. Jag testade att koka den och hade det till köttfärssås och det var supergott. Påminner om qoinoa i smak och konsistens fast kornen är mycket mindre. Man kunde även poppa dem i kastrullen som popcornen. Det kan man strö över Yoggi eller doppa bananen i tillexempel. Kul och se vad vi mer kan göra med dessa små frön. Eftersom jag älskar te så är det alltid kul med nya smaker. Citron och ingefära-teet var godast. 

Poppade amarant-korn. Jag saltade dem för lite smak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s