Tandtrollen

Var hos tandläkaren och kollade mina kära tänder idag. 7.10 på morgonen…😐

Men det var inga hål och tandköttet var bra. Bara lite tandsten som vanligt som skulle bort. Får vi se om jag kan va lika duktig ett år till. 

Vi pratade även om Lennox och jag som aldrig diskuterar tandborstningen med föräldrarna på jobbet behövde lite råd. Ska lista honom direkt hos Lundatand i Lund. De är så grymt duktiga, supersnälla, punktliga och det är mysigt där (tandläkarhus kan visst va mysiga). De är i alla fall värda beröm då de är de enda som jag och min man trivts hos och där ska även Lennox gå. 

Jag körde även inom Willys för att köpa kattströ och kom självklart hem med annat. Ni som redan har barn har säkert redan provat vissa av dessa saker. Men jag som är ny i bebislandet tycker det är superkul att titta vad som finns i barnhyllorna. Kanske någon som har tips på nått gott för barnen som inte är allt för onyttigt. Rawbar är till mig 😊

2 reaktioner på ”Tandtrollen

  1. Vår 5-åring älskar majskorvar MEN inte de ekologiska tyvärr 😂 det är tydligen olika konsistens på de. Hennes favvo är garant, de som inte är ekologiska…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s