Grillad kyckling

Igår åkte vi en runda till Samirs syster och familj för att äta grillad kyckling, Samir pappas specialitet och umgås. Jag har nog aldrig slukat en halv kyckling så fort som jag gjorde igår, det var helt underbart gott.

Samir busade med deras hund Cyco som älskar sitt däck och vill helst att man ska leka dragkamp mest hela tiden. När jag lekte med pojkarna vid studsmattan så hade jag Cyco och däcket tryckt mot mitt ben hela tiden, det gick inte att glömma bort honom. Jag orkar dock inte dra runt den som Samir så jag försökte hålla fast däcket genom att stå på den, men han lyckades dra runt mig ändå.

Lennox fick även en present av farfar, Dido som vi säger och farmor Majka. Det var en fin tröja som det står typ: Det räcker med mjölk, ge mig Cevape. 🙂 och vi älskar Cevape 🙂

När vi senare på kvällen satt hemma på vår balkong så satt vi länge och bara pratade om hur vårt liv kommer att förändras när Lennox kommer hem till oss, hur resan kommer att bli, drömmar och tankar som snurrar runt. Man behöver ibland tid för att bara prata av sig och drömma tillsammans. Jag är så otroligt tacksam att jag får dela detta äventyr med min man.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s