Första träffen med Lennox

Nervösa sitter vi på SWS kontor och väntar på att få åka till Lennox

Nån timme kvar innan vi åker till SWS igen för vår andra träff med Lennox. I går var ju den bästa dagen någonsin då vi fick träffa honom. Så overklig känsla, men helt underbart. Vi trippade på moln hela dagen efter träffen och jag var i tillstånd vara glad eller gråta glad.

Träffen gick superbra och Samir var favoriten då Lennox både matade honom med kex och banan och sedan satte sig nöjt i hans knä och satte sig där flera gånger under träffen. Mig pratade han med på sitt egna sätt 🙂 och visade sina leksaker och annat och han tittade mycket på mig.

Fosterfamiljen verkar helt ljuvliga och Lennox är så söt så jag vet inte vad. Hur perfekt får man lov och va? Det var ren kärlek vid första ögonkastet, vi var trollbundna. Hans personlighet är som vi hade gissat utifrån filmen vi fick när han var 10 månader. Det är en glad och lugn kille, väldigt nyfiken och älskar sina bollar, bilar och att dansa och lyssna på musik.

Jag kommer skriva mer i detalj om träffen, men jag sparar på det tills vi kommit hem och berättat allt för familj och vänner först. Tyvärr kan vi inte visa bilder från träffen då vi inte får lägga upp bilder på honom fören domen vunnit laga kraft, om det är så man säger. Men när det är klart så får ni självklar se 🙂

Så, lika nervös idag som igår. Snart får vi va med honom igen. Gissa om att vi kommer va helt slut efter detta. Det kommer bli en dag vid poolen efter detta och sen hänga på hotellrummet.

Denna Hanbuk hade Lennox på sig när han fyllde ett år. Längtat tills vi får bilder på firandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s