Sushihimeln

 

Det har nu gått fyra dagar och det känns som en evighet då det hänt så mycket, men ändå inte. Jag förstår nu när folk tipsar om att vara i Seoul längre än en vecka för att hinna turista ordentlig, för denna stad har mycket att erbjuda. Man få ju inte glömma bort att det går tre dagar för domstol och träff med barnet och om ni är som oss och inte tycker om att stressa så vill man ta det lugnt efter träffarna för man blir helt slut.

Hade vi bara varit här i en vecka så hade vi nog stressat runt lite mer och besökt fler ställen under dagarna, men nu kan vi ta en aktivitet på förmiddagen, bada i poolen och vila på eftermiddagen och sen ut en runda på kvällen, ofta blir det bara att jaga mat då. Men för er som tycker om att hålla igång en hel dag och kväll så kan en vecka fungera.

Men många väljer att stanna tills de får hämta barnet och det hade inte passat oss. Vi hade fått för mycket hemlängtan och jag är så glad att vi valde att göra två resor. Två veckor är helt lagom.

Efter en lång stund uppe vid poolen och massa sol och vilande så skulle jag och Samir ta lite snabbmat ute, men lyckades hamna på en lyxrestaurang. Vi skulle nog läst på lite mer än stället föra och prislappen. Men så satt vi där och fick den godaste sushin vi någonsin och säkert kommer få äta, serverad av en mästerkock som gjorde en bit i taget och presenterade detta fiskar som 80% vi aldrig hört talas om. De smälte i munnen och helt plötsligt så försvann priset fåra huvudet och vi insåg att detta var bästa tabben vi gjort.

Vi han även titta på Jogyesa templet som är en färgbom.

2 reaktioner på ”Sushihimeln

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s