Träff nr två

I Sverige ligger ni flesta och sover antar jag. Själv har jag precis kommit hem från vår andra träff med Lennox. Det var mycket nervösare denna gången än förra och jag har haft lite problem med yrsel, tror det är jetlag:en som spökar, så jag försökte le samtidigt som de snurrade när jag rörde på mig. Det är helt annorlunda när man sitter inne i ett lekrum på Sws-kontor än när vi var hemma hos dem, lite mer stelare. Sen var inte tolken med så vi fick glatt gestikulera precis som Lennox gjorde.

Denna gång så utforskade Lennox vem jag var, så vi två lekte mest. Man såg att han var lugn med Samir och lekte lite då och då med honom och satte sig gärna bredvid honom, men jag var lekkompisen idag. När de skulle gå kom han till och med fram till mig så jag fick lyte upp honom en lite stund…mitt hjärta hoppade några dubbelslag där.

Asså denna lilla pojk är en riktig charmör. När de skulle gå hem så skulle han visa upp sina talanger för den andra familjen som skulle in i lekrummet efter oss. Han bugade fint och sa tack på Koreanska. Alla applåderade och skrattade gott åt hans söta bugningar. Man kände sig som en stolt mamma då 🙂

Nu kommer det dröja flera veckor innan vi får åka hit igen och hämta honom. Tomt och jag saknar honom redan. Som jag kommer att längta, men jag tror tiden kommer att gå fort, för det är så mycket annat som kommer hända emellan; förberedelse hemma, träffa lite vänner, fira midsommar om vi hinner, gosa med kissen, jobba och självklart tvätta och packa igen fast denna gången med hans saker inkluderat.

Vi fick även reda på att nästa torsdag när vi ska till domstolen så var det 16 familjer till som ska vara där samtidigt som oss. Det är otroligt många och det tyckte de även på sws kotor. Men fördelen är att det kommer gå fort inne hos domaren. När vi frågade om det tog 10 min som det gjort för många andra familjer så sa de ett stor nej, det kommer gå fort. Så vi klagar inte och så har man många familjer vi kan pratat med när vi väntar på vår tur. Får bara hoppas att vi inte bli sist i kön.

Så, nu ska vi ner och fika, sen ska vi sola och bada. Inga planer mer. I morgon ska vi träffa några fler från Sverige-gänget som reste samtidigt som oss. Vi ska till Gyeongbokgung palatset och utforska. Det ligger precis bakom vårt hotell. Lagom 🙂 Vi har ju haft turen att få bo tillsammans med en annan svensk familj på detta hotellet. Vi hittar på mycket tillsammans och vi trivs väldigt med dem, så det är toppen.

Redo för andra träffen med Lennox

4 reaktioner på ”Träff nr två

 1. Ååå va spännande! Det är så roligt att läsa om andra som går igenom exakt samma sak som en själv 🙂 Känner igen så mycket av det du beskriver! Och när jag ser bilderna så längtar jag tillbaka till underbara Seoul!

  Gilla

  • Asså vi är ju lite kära i denna stad. Det trodde jag inte, men den växer på en och på nått sätt blir det ju sitt andra hem och kommer alltid ha en speciell plats.

   Jag förstår när du sa att man inte hinner med mycket på en vecka. Nu får vi vara här i två veckor och jag tänker ändå hur jag ska hinna med allt.

   Kul att du känner igen dig, jag känns riten mig nu när jag tänker tillbaka på vad du skrivit.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s