Äta små fiskar? 

Samir köpte lite kärleksmunkar. En till mig och en till honom 🙂

I morgon är det dags för domdagen. Låter hemskt. Vi ska upp till domstolen i morgon 🙂

Jag är inget vidare nervös, än, men det kommer väl sen när jag ska sova eller på morgonen. Ska bli intressant att träffa alla 16 par som befinner sig i Seoul just nu för att träffa sina blivande barn  och träffa domaren.

Eftersom vi inte vet hur länge domstolen kommer att ta så  är vi väl förberedda med att ta både dricka, bananer och fruktbars med oss. Inte så kul om man blir trött, hungrig och grinig för vi inte kan gå och äta.  Nej, här förbereder vi oss. Bra tänkt av våra grannar vi är här med. Ja, jag håller tummarna att allt går bra i morgon.

Idag åkte i alla fall jag och Samir till Lotte Mart. Ett stort varuhus som har typ allt man kan tänka sig köpa. Vi passade på att köpa en buss och bilnycklar till Lennox och en massa godis och snacks som vi ska ta med hem för provsmakning. Längtar!! Vet inte om magen gör det men jag ska i alla fall prova :).

Det var lite väl mycket med intryck i den affären så vi blev lite snurriga. Sen var det kopiöst svettigt idag. Det har regnar hela dagen och luften var så fuktig. Svetten bara rann. Så även om vi var effektiva och köpte det vi behövde och inget annat så var vi helt slut efteråt. När vi kom hem så åt vi på ett litet hak som vi hittat med billig god mat och sedan lite doughnut med våra grannar. Efter det har vi bara legat och vilat på rummet. Vila och preppa inför morgondagen.

Tummen upp för att solen ska titta fram i morgon i alla fall. Efter domstolen ska jag bara sola och vila. Det tar på krafterna den här resan, även om det varit helt fantastiskt att vara här och att få träffa Lennox så tar det mycket på en. Pust!!

Mat på ett av våra favoritställe

Blev en del handlat på Lotte Mart 🙂

Gårdagens middag var friterad kyckling och ugnsbakad kyckling med olika såser till. Så galet gott!!! Åker ni till Seoul så smaka på det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s