Domstolen

Kärleksparet som väntar på kärleksbarnet 💕

Tänk att vi är klara med domstolen. Jag fattar inte riktigt att vi kommit så långt fram i denna process att få hem Lennox. Nu är det bara att vänta på att allt blir godkänt, så vi håller tummar och tår att allt blir rätt så vi kan få bli hans föräldrar.
Vi var ju som sagt sex familjer från Sverige som skulle till domstolen samtidigt och vår handledare berättade att det var 16 familjer som skulle dit samtidigt. Tur väl så hade vi missförstått varandra eller så hade de delat upp oss för sverigegänget åkte dit själva och sedan kom resten efter oss.

Jag och Samir var numer fem i kön. Kände mig inte så värst nervös, men när vi närmade oss först i kön så började nerverna spöka. Vi försökte underhålla oss så bra vi kunde med våra grannar och rätt som det var så var det vår tur.

Fem frågor fick vi; När kom ni hit till Seoul? Hur gick träffen med Lennox? Har ni fått information om hans bakgrund och hans rutiner och allt när ni träffade honom? Hur ska ni lägga upp föräldraledigheten? Och sen var det nån fråga typ om något oförutsett händer med Lennox eller oss kan vi garantera att vi typ kan ta hand om honom och hur vi gör. Nått sådant var det nog. Enkla frågor och domaren var jätte trevlig och det verkade som hon gillade våra svar. Vi var inne i ca 5 min och sedan önskade hon oss lycka till. 

Ja, vi pustade alla ut. Nu är ialla fall resten upp till domstolen, vi har gjort allt vi kan och skulle göra. Efter vi var klar med domstolen åkte vi direkt hem till hotellet, åt en god brunch på ett av hotellets restauranger och sedan blev det sol och bad. Kvällen firade vi med att äta ute på bbq och sådan tur vi har så lyckades vi hitta det bästa stället. Så magiskt gott!! Vi var ute på aftercourt istället för afterwork, inte många som är på det 😊Killarna ville ju så klart uppdatera sina öl-appar med nya ölsorter så vi firade lite extra och skålade för att vi var klara med allt. Tror de även hittade Seouls godaste öl. Fistbump! We made it!! Kom ihåg detta ställe Sara 👍😘Jag kan inte mer ord förklara för er hur mycket denna resan har betytt för oss. Det är inte bara att vi fått träffa Lennox och att vi fått uppleva och se denna fantastiska stad, nej vi har även fått goda vänner på köpet. Vänner som vi hoppas vi kan behålla tills vi blir gamla och grå. Vi lever lite i en bubbla här. På detta hotellet så är vi två par som är här för att träffa våra blivande barn och går till domstolen och sedan tre par som har hämtat sina barn. Sen har vi träffat på en massa andra familjer från andra länder och även de andra paren som kommit hit samtidigt som oss fåra Sverige.  Somerset palace hotellet är belamrat med adoptivföräldrar och det är lite speciellt och så kul. Vi är ju alla här för samma sak och vi har så mycket vi kan dela med oss och vi får så mycket tips och uppmuntran. Det är en häftig upplevelse och det blir ju inte riktigt samma när vi kommer hem så vi passa på att njuta av att ha hela poolområdet fullt med svenska adoptivföräldrar. Vi har haft så roligt tillsammans med de andra och framför allt med våra grannar som vi kallar dem som åkt hit tillammans med oss. Det som oxå är kul är att många av oss bor runt Malmö/Lund-området, så vi har ju väldigt nära varandra och alla våra barn är födda samma år. Vilken tur vi har och vi känner oss så lyckligt lottade 🙂

I morgon ska vi fortsätta sola och bada om vädret tillåter. Äta något gott och såklart packa våra väskor för vår resa hem igen till Sverige. Som vi kommer att hänga vid våra telefoner för det där samtalet att vi ska få åka tillbaka hit igen. Vi hoppas att det kommer gå fort, för vi är redo att bli föräldrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s