Heja heja!!

🙂 Vi är hemma! Vi är i Sverige och resan hem gick rätt bra förutom att jag bara lyckades sova 30 min och jag var rätt trött när vi åkte sista biten med SJ över sundet. Den jobbigaste biten, nästa gång får det bli taxi eller ha med bilen.

Då har det redan gått en vecka sedan vi kom hem från Seoul och tiden har bara rusat fram. Vi hämtade hem katten som bott hos mina föräldrar och där har stortrivts, och härligt att få se mina föräldrar och sen träffa Lennox blivande gudmor och hennes man som har passat vårar hus. Det var även kul att få träffa mina kollegor och barnen och att få jobba lite. Barnen var fullt övertygade att jag befunnit mig på flyget dessa två veckor. -Åka snart igen, flygplan! sa ett av barnen och jag hoppas han har rätt.

Denna veckan har jag inte precis suttit fast vid telefonen och väntat på det där samtalet, men nästa vecka kommer jag nog snegla lite extra på telefonen för att se så man inte missar samtalet. Men vi har ju en del att fixa med här hemma innan vi åker på vår andra resa. Nu när vi har lite hum om Lennox storlek så passade jag på att köpa skor, jackor och lite annat smått och gott, jag fick även tag på regnkläder och stövlar av min kollega (tusen tack!). Idag ska vi skruva fast han klädkrok och handtag till hans byrå. Kan ju va bra att han kan öppna luckorna till sina leksaker.

Annars är det bra med oss och det är inte så rysligt jobbigt med väntan. Vi har ju vetat om detta att vi ska vänta ett tag på samtalet. Tiden går snabbt och vi har mycket att göra. Nästa vecka är det ju midsommar och det blir den sista midsommaren jag och Samir fira själva. Vi skojade om att vi skulle fira midsommar rejält och passa på mur när vi väntar barn, hehe.

Jag hoppas hoppas i alla fall att vi kommer att få åka ungefär samtidigt som våra adoptionskompisar. Vi hade så roligt med dem och har haft kontakt med dem sen vi kom hem. Förhoppningsvis kanske vi får ihop en träff innan vi åker till Seoul.

Jag önskar er alla en trevlig helg och hoppas att vi kan få lite sommarvärme snart!

Mor & son keps

Tror Samir behöver en ny kepa, lite solblekt

Dessa skor blev det till slut, mjuka och förhoppningsvis i hans storlek

En minipool vi kan ha ute på balkongen

Fyndade jacka på Kapphal för ca 150 kr. Likadan jacka som hans kompis Lejan 🙂

Så söta skor från Hm. Jag och Gudmor hade velat ha dessa i vår storlek men nu får Lennox i stället lyxen och ha dem på sig.

Valde mellan svarta eller silverhandtag till byrån. Blev svarta och de kommer passa superbra.

Massa gummistövlar. De röda är en storlek större och ska in i garderoben, de andra två kunde vi inte välja vilken vi gillade mest, så han får ha två par; ett från Tretorn och de andra med hjärtan.

Regnjacka…!! Nu kan vi vara ute i alla väder. Tur jag med har typ massa allväderskläder från jobbet så vi kan plaska på i den Svenska sommaren 🙂

2 reaktioner på ”Heja heja!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s