Bröllopsdag

Idag firar vi vår bröllopsdag och tänk att vi varit gifta i 7 år! Det är tur att vi gifte oss samma dag som kronprinsessan. Man glömmer inte bort dagen och hur länge vi varit gifta 😅. 

Jag är så otroligt tacksam att jag får dela mitt liv med Samir. Han sätter alltid mig och vår familj i första rum och han vet hur man skämmer bort sin käraste 😘. Tänk att få vara gift med sin aldra bästa vän. 

Samir överraskade med en gigantisk blombukett och jag bakade scones till honom, han älskar det 💕. 

Efter vi fikat och myst så skivade jag fast handtagen till Lennox byrå. Blev inte fören nu, men bättre sent än aldrig. Blev grymt nöjd med resultatet. 

Ser fortfarande stökigt ut på byrån då jag inte fått upp hyllan och blivit av med den stora fåtöljen. Men snart kan vi få upp tavlorna på väggen och få upp lite mer ömtåliga prydnader på hyllan, sen kan vi nog få ordning på det hela.

2 reaktioner på ”Bröllopsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s