Älskade lilla skatt!! Äntligen är du vår!!

Kan ni tänka er att vi äntligen fått besked om att vi ska få åka och hämta hem vår son Lennox. Det är helt galet underbara nyheter!!! 

Aaaah! Jag kan inte förstå att vi snart är där och ska få se vår underbara son och inte bara se, vi ska äntligen få bli en familj. Det är en dröm som går i uppfyllelse!!! Vi har då hunnit fira, både på midsommaren med våra vänner och tillsammans med familjen vi bodde med i Seoul. Jag är så glad att alla svenska par som var där samtidigt som oss, också ska få hämta sina barn. Ja, hade ni sett oss hade ni sett våra fånigt glada leenden. Vi flyter fram här hemma i ett lyckomoln.

Två veckor fick vi vänta totalt efter domstolen och det var väl inte så länge. Jag hade tanken att jag skulle hinna med lite mer innan vi skulle åka, men tji fick jag och vad gör det. Nu gäller det att höja tempot och bli klar med det sista. Är ändå glad att jag planerade att vi skulle fixa allt inom två veckor, men så kommer man ju på fler saker som behövs fixas. Lennox väska är i alla fall packad, jag har ju förberett nästa allt så det var bara att lägga ner det i väskan. Jag har plockat bort hälften typ av det jag plockat fram. Mina kläder är med packade och jag har lite kvar att tvätta.

Ja, nu gäller det att fixa med det sista. Storstäda och kolla igenom så det inte ligger smågrejer, få undan vassa och giftiga saker som kemikalierna i toan (kom på att det ligger saker i det skåpet med). Få upp den där grinden och handla det sista vi behöver.  Ja, vi kommer att pusta ut när vi sätter oss på flyget och denna resan kommer vi nog studsa på stolarna av förväntan. Sen att vi kommer att bo på Somerset med våra två vänpar är ju galet kul. Jisses!! Tänk att vi kommer få vara med om denna viktiga händelse tillsammans med dem.

Jag är så tacksam att vi får vara med om detta äventyr och jag kan inte med ord beskriva hur efterlängtad detta barn är både av oss och våra nära och kära runtomkring oss. Kan ni tänka er vilken lättnad det var när vi fick beskedet. Jag hade varit så orolig att något skulle gå fel. Jag kommer nog inte slappna av 100 % fören vi är hemma med honom i Sverige men nu kan jag slappna av och börja ta till mig känslan att han är vår.

Älskade Lennox D.J. glöm aldrig bort vår lilla skatt att du växte i våra hjärtan.   Du var önskad och efterlängtad. Vi älskade dig före vi visste vem du var. Även när bara hoppet om dig fanns så älskade vi dig redan.

xoxo Mamma & Pappa

13 reaktioner på ”Älskade lilla skatt!! Äntligen är du vår!!

 1. Den känslan ni beskriver är ju den som får en att se en liten strimma ljus i den här långa tunneln, stora grattiskramar från oss till er alla tre!

  Gilla

 2. Så börjar ”Fly on the wings of love” spelas samtidigt som jag läser det här fantastiskt skrivna inlägget och nu sitter jag här med gåshud och tårar. Önskar er all lycka ❤️

  Gilla

 3. Yeaj vilka underbara nyheter! Fantastiskt att det gick så fort och att alla familjerna får åka samtidigt 😀 Nu är det nära, snart börjar er nya resa i livet. Hoppas att överlämningen och resan hem går bra ❤

  Jag vet inte om ni har fått det redan men om inte så kan jag verkligen rekommendera en träff till innan överlämningen. Prata med AC att ni önskar det, de kan ordna det med SWS men ibland får man tjata lite. Vi fick en dagen innan överlämningen, våra vänner fick en timme extra innan överlämningen. Det var väldigt värdefullt!
  Hur många dagar ska ni stanna efter att ni har fått honom? Jag kan verkligen rekommendera att gå till lekplatsen som vi hittade en liten bit bort. Om ni inte hittar den så hojta till så ska jag försöka förklara lite bättre än som står på bloggen 🙂 Annars är det ju ett utmärkt sätt att bonda genom att bada i poolen 😀 Om han gillar det, det är ju inte alla småbarn som gör. Glöm inte att packa med armpuffar! Vi har dessa runda som vi har köpt dessa runda på Medley i Löddeköpinge, http://livetfrandenljusasidan.se/2013/10/07/medley-och-cherekringar/, mycket bättre än de gamla traditionella.

  Gilla

  • Tack! Jo vi hoppas verkligen att det kommer gå bra men vi får se 😊 vi kommer att få honom nu på måndag så vi längtar sååå men det är skönt att vi hinner förbereda oss lite innan och försöka komma bli av med jetlag.
   Vi får se om vi hittar lekplatsen annars återkommer vi. 🙂 och tack för tipsen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s