Dagen före…

Precis ätit frukost och lyckats sova riktigt gott i natt. Vi hade en härlig dag med en tur till en jättestor bokaffär, matshopping på Lotte Mart och självklart lite vilopauser mellan med god dricka och mat.

Det är spännande när man ska handla på Lotte. Galet mycket folk och vid varje hörn står några tanter som vill sälja på en produkterna som är på hyllan. Det är lite ovant men man vänjer sig. Blir dock lite svårt när man bara vill titta lite på matvarorna och de flockar sig runt en och visar en massa produkter :).

Vi fick i alla fall med oss lite mat hem till Lennox och vi får väl se om han tycker om nått av det vi köpte. Sen kanske vi även får med oss mat från fosterföräldrarna, så vi köpte inte överdrivet mkt.

Så i morgon är den stora dagen. Jag kan inte fatta att det redan är dags att vi ska få honom. Jag behöver verkligen sysselsätta mig idag så jag inte hinner bli allt för nervös. Men gu, hjärtat dunkar här och vi får se hur mkt vi kommer att få sova inatt. Vi får peppa varandra idag och säga om och om igen: det här klara vi! Och det vet jag att vi kommer att göra men när nervositeten kommer så är det svårt att tänka normalt.

Bara så galet glad att vi ska få hem honom!!!

Ni förstår väl vem som kommer att få följa med i resväskan till Sverige. Samirs look-a-like 🙂

På väg mot Lotte Mart

En reaktion på ”Dagen före…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s