Goa mysLennox


Pust och tjohej!

Här kommer gårdagens blogginlägg som jag självklart glömde bort mellan matning och lek. Hur mår ni i ett lite kallare Sverige. Jag hade önskat om lite svalare väder för det är så galet varmt. Smälter bort!! Hade vi varit på en sol och badsemester så hade det funkat hur bra som helst, men storstad och denna värme med fukten..fy! Har vi tur så skulle helgen bli lite bättre och då ska vi försöka ge oss bort till bokaffären och köpa Lennox en bil, böcker och en nalle som vi kollat ut sedan innan. Han älskar verkligen när vi går ut med honom i bärselen, men man orkar ju inte när svetten rinner.

Lennox älskar i alla fall att sitta i bärselen och är man inte tillräckligt snabb så klättrar han nästan på en och blir arg för att det inte går fort nog att komma i selen. När han sitter i den så vinkar han glatt till alla som går förbi och ser så nöjd och belåten ut. Han charmar många denna pojk och idag kom till och med munkarna ut från templet för att gulla med honom och ge honom godis när Samir skulle iväg och handlat mat. Tur i oturen så kom världens störtskur när Samir och Lennox skulle gå hem med maten. Man så knappt något framför sig, då var det en tjej som kom fram höll paraplyet över dem hela vägen till hotellet. Så himla gullig och snällt, annars hade jag fått hem två helt plaskblöta pojkar.

Dagarna flyter på och vi har det riktigt bra. Det går bättre och bättre för varje dag och att få se hans personlighet blomma fram är helt otroligt spännande. Asså detta barn!! I kväll spexade han så mycket så jag höll på att skissa på mig av skratt. Han har så mycket för sig och han är en liten underhållare och njuter av att stå i centrum. Från att vi bara fick se små halvleenden när vi träffade honom förra resan så ler han mest hela tiden. Det känns så himla skönt.

Han tyr sig till oss båda och är väldigt rättvis i sitt gosande av oss, om man nu kan va det :). Han kryper gärna upp i våra famnar och ska gosa och kommer gärna fram och ska pussa eller bara gnugga in sitt ansikte. Man smälter ju 🙂

Sen är han som vilken ettåring som helst. Han testar sin vilja och ska pilla på precis allt. Senaste är att gå in i ett rum och låsa dörren, han har tränat att snurra på låsanordningen sen i måndag och idag lyckades han. Envis är ett bra ord att beskriva honom. Typ 10-20 nej och sen går det in :), han kommer ge oss fler gråa hårstrån, men vad gör det. Jag är en trött, glad, känslosam och otroligt tacksam mamma som fått äran att vara mamma just till vår älskade lilla Lennox. Det är inte alltid lätt för det är en stor förändring och så är man på andra sidan jordklotet, långt borta från trygga hemmet, men vi skapar vår lilla egna oas här och jisses vad vi är glada 🙂

 

En reaktion på ”Goa mysLennox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s