Presentdags

Igår fick vi ju våra domstolspapper så då ville vi fira ordentligt. Vi köpte min favorittårta red velvet och sedan två presenter till Lennox; en gul bil som är samma favoritbil han hade hos sina fosterföräldrar och sen köpte vi även Snorlax. När han såg bilen så blev han så grymt glad, jag kände hur han skakade och jisses om vi fick skynda oss och ta ur den från paketet. Himla härligt att se och vi är glada att vi köpte den.

Vi träffade även de andra föräldrarna med deras barn på en playdate. Barnen hade hur roligt som helst och även vi 🙂  I morgon blir det mera lek med de andra familjerna och mys med vår goa unge. Han är verkligen helt underbar!

Hehe, måste berätta om vad busLennox hittade på igår. Han lärde sig att dricka ur vattenflaskan vi har med sugrör. Han har ju ratat att dricka vatten ur nappflaskor och han kan inte dricka så bra från glas eller flaska så vi har inte fått i honom så mkt vätska förutom när han dricker sin välling. Men igår lärde han sig i alla fall hur man dricker från sugröret och helt plötsligt blev det fart på drickandet. Han går runt med den flaskan och dricker massa vatten Yey!!!

Men i alla fall. Samir frågade varför Lennox blev tyst och undrade om han hade nått bus för sig, men så såg vi att han stod bakom köksbordet bredvid soffan där vi satt i. Vi såg honom, men inte just hans ansiktet. Tja, när vi gick fram efter ett tag och undrade varför han stod stilla så länge så mötte vi en blöt liten buspojk som hade spottat ut halva flaskans innehåll. Kläder plaskblöta och en stor pöl på golvet. Tur vi han fånga honom innan han halkade på pölen…..ja, han kan hitta på han. Han såg mäktigt nöjd ut och det var svårt att inte skratta när han stod där så glad.

Vi får se vad för äventyr denna grabb kommer leda oss på, spännande!

Denna dag var helt underbar 🙂 

Lennox testade hörlurarna och kollade på sitt favoritprogram Pororo

Bus och mys i sängen efter en liten gosse hade vaknat 😍

Här är hans älskade bil ❤️

Jag ville fira med tårta och jag tror någon annan ville smaka med 😅

Så nöjd han var när han kunde dricka ur flaskan

Busunge

Han älskar musik och att bara få sitta där vid datorn och lyssna och kanske trycka på knapparna om mamma och pappa inte ser 😘

 

4 reaktioner på ”Presentdags

  1. Vem är egentligen jag att säga att det fanns någon mening med allt ni fick gå igenom innan ni och Lennox fick varandra. Jag kan ju inte ens föreställa mig, för min väg till att bli förälder var ju precis tvärtom.. Oplanerad, ensam och med mycket oro för hur det skulle bli. Vad jag vill komma till är att det till och med bara av dessa foton syns att det var helt självklart att ni är menade att ha fått varandra. Ser ut som ni alltid varit tillsammans. Resan till att bli förälder kan uppenbarligen vara så olika men känslan är precis lika överväldigande för oss alla. Ni har så mycket spännande framför er och det är ingen klyscha att det går snabbt. Min har hunnit bli 12 och är självklart det bästa som hänt mig. Njut varenda sekund, han är bedårande er son.

    Gilla

    • Precis som vi känner, att detta var menat att ske. Det var just Lennox som skulle bli vårt barn och för att det skulle ske var vi tvungnas att vänta lite. Vet inte om man ska kalla det ödet eller högre makter men hur som helst så känns det så rätt, kanske du med känner så, nu när du har din dotter. Man kan se bort från det som var jobbigt och tufft och se på resultatet, vilket är mer än toppen ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s