Dag 3 i Sverige

Då var vi inne på dag tre hemma i Sverige (två kan med räkna då vi kom hem måndagkvällen) och det har gått bra. Lennox fullkomligt älskar att vara här och han utforskar alla vrår vi har och drar ut det mesta. Ser ut som kriget här hemma på slutet av kvällen :).

Både jag och Samir har varit så galet trötta efter flygresan. I går däckade vi i säng klockan nio och orkade inte vara vakna en minut till. Idag fick jag lägga mig på förmiddagen och sova då jag mådde så dåligt. Tur vi är två som kan turas om att ta powernap och pauser när vi behöver det. Så det har varit kämpigt med trötthet och illamående. Sen har man inte riktigt tiden för vila som man annars har efter en sådan flygning och så är det så mycket känslor och stora omställningar. Det viktigaste är att veta att Lennox mår bra just nu, så vi kommer på andraplats.

Förutom att komma in i rutiner och bara boa in sig här hemma så har vi hunnit vara på Skatteverket för att fixa personnummer till Lennox och idag var vi på flyktingmottagningen i Malmö för att göra hälsokontroll på Lennox. Det är mycket som ska göras och vi hann med en del idag. Men det kommer ta sin tid innan alla undersökningar är klara. På måndag har vi vårt första möte med Maria på familjerätten och ska även in till sjukhuset för lungröntgen och provtagning. Den dagen kommer bli lång. Ja, det är inte bara att få hem Lennox, det är mycket annat som ska fixas för att bli klar med denna adoptionen, men det är det värt och vi har ju honom hos oss.

I morgon kommer mina föräldrar hit och med sig har de våran katt Tux. Ja, vi får se vad kissen tycker om Lennox. Tycker lite synd om honom, men tur väl så är det sommar och han kan vara ute mycket när det blir för mycket av allt. Sen ska det bli kul att mina föräldrar ska få träffa sitt barnbarn 🙂 jag längtar!

Just nu njuter jag av att veta att min son ligger och sover fridfullt i våran säng. Han gosade in sig i täcket och somande efter 5 min. Han har varit som en solstråle idag och vi har fått så många kramar och pussar av honom och det leendet han smäller av när han valsar in i rummet och tittar på en. Ja, det kan vi leva på. Detta underbara barn 🙂 han ger oss så mycket kärlek och vi honom.

Lennox redo för Skatteverket. Favoritballongen skulle med.

Leka i väntrummet

Målar med presenten han fick från sin kompis

En tur till Stadsparken för glass efter besök hon Skatteverket

Sa ja att han älskar att gosa in sig.

En reaktion på ”Dag 3 i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s