Tiden den går 

En vecka hemma med Lennox 😊 Känns som vi varit hemma mycket längre. Igår hämtade vi hem katten som bott hos mina föräldrar. Han tycker inte det är jättekul med att det är ett barn här hemma, men just nu ligger han mellan oss och vänjer sig sakta åt Lennox små ljud och vi är så glada att han vågade sig in i vardagsrummet, vår modiga lilla katt och vi är så glada att äntligen få ha honom hemma. 

Just nu tittar vi på tv och Lennox kör runt med sin bil. Snart dags att sova för honom för i morgon ska vi på lungröntgen och ta prover. Håller tummarna att det går undan och att Lennox tar det bra. Men han är en tålig pojk. 

Lennox har även fått träffa sin farmor, moster och hennes barn (hans kusiner) och mormor och morfar. Det gick så bra och han var på strålande humör. Mormor och morfar hade även förberett poolen när vi kom hem till dem och gissa om Lennox blev glad. Han älskar att bada i pool. 

Presentdags

Så glad han var att få va ute och bada

Ute med pappa på bakgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s