Personnummer

Yey!!

För nån dag sen fick Lennox sitt personnummer och det kändes stort 🙂 Nu kan vi blir klara med Tingsrätten, så det går framåt.

Kan säga att det har varit struligt att få till det. Kan inget mer än sucka åt både skatteverket och Adoptionscentrum, men de löste det till slut. Men just det där när allt tar extra tid och när det strular till sig gör att man bli irriterad. Ska bli så skönt när allt är klart. I augusti börja vi även med återrappotering. Det är fyra återrapporter som ska in, men det fixar vi.

Annars går det bra här hemma. Jag tycker anknytningen går så himla bra och han känns väldigt trygg och harmonisk blandat med en busig liten vilja. Igår när jag diskade och Samir snabbt skulle in på toa hann Lennoxbusen ta min dator och stod och hoppade på den när Samir kom ut. Jag som trodde han bankade på någon leksak 🙂

Nya ord vi hört är Hej! Kisen! och nu kan han säga titta och pappa ordentligt. Sen har han även börjar jollerprata, nu är det inte så tyst här hemma längre. Han älskar att vara ute och ta på sig skor och att åka bil. Han äter även helt själv, jag behöver inte hjälpa honom, men gör det ändå ibland 🙂 tror han klarar av att dricka ur glas med, för han brukar låtsasdricka ur våra glas när han får tag på dem. Det går undan när man är barn 🙂

I morgon är ett nytt läkarbesök och sen ska vi även träffa våra adoptivvänner. Lite grill och bad i deras pool är ju inte fy skam 🙂

Promenad till lekplatsen

Bäst är det att få äta ute

Lennox älskar att bära på hinkar

Lite mellis vid båtarna i Lomma

Vi passar med på att ha lite mellis

Mina två godingar som har middagsvila med mig

Bus med pappa

2 reaktioner på ”Personnummer

 1. Har snöat in på adoptionsbloggar (trots att jag har en biologisk son på två år och en dotter i magen, så det blir nog ingen adoption för oss) för jag tycker många såna bloggar skrivs av så kloka föräldrar som är ambitiösa och genomtänkta i sitt föräldraskap. Och att man i era kloka och genomtänka resonemang kring barn och föräldrar anknytning har så mycket att lära, oavsett hur man själv blev förälder.(Kom ihåg att det är helt okej att balla ur lite ibland även som mamma/pappa och man får bryta ihop och komma igen när man är småbarnsförälder, man BLIR övergående knäpp och slut vissa dagar -helt oundvikligt)
  Er blogg är inget undantag, så bra och smart/fin blogg det jag hunnit läsa. Och STORT grattis till er som fått varandra -han är helt totalt bedårande. Lycka till med allt!

  Gilla

  • Så bra att du snöat in dig lite på adoptionsloggar med 🙂 Kul att läsa andras barnloggar. Ja, det där med att balla ut och bryta ihop tillhör ju lite familjelivet, allt är ju inte alltid på topp, men tur väl så finns det de bra stunderna med och de får man njuta extra mycket av :).
   Tack att du kikade in här!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s