Burkmat är det gott det?

Måste ta mig tid att uppdatera ‘om oss’. Lite ny text och bilder som ska in där 🙂

Så var det fredag och vi passade på att äta dumplings nu när vi köpt ris&ångkokare. Väldigt gott och det tyckte även Lennox. Jag har upptäckt att han är en liten gourmetgrabb. Jag tänkte att vi köper hem några burkar mat och lite sådan pulvergröt man snabbt kan blanda ihop med jordgubbssmak. Kan va bra om man vill slänga ihop något snabbt eller ta med när man är ute, men nej, det spottade han ut illa kvickt, försökte med flera, men nej. Jag förstår honom helt, för när vi smakade efter han spottade ut det så gjorde vi detsamma. Fy det var inte gott…huva. Nä, tacka vet jag egenlagad mat eller annan snabbmat. Nåja, jag få helt enkelt fixa maten :), inget fusk här inte. Men grötklämmisar gå i alla fall hem. Har gjort ett sista försök och köpte matklämmis, sen ger jag upp. Återkommer med resultat.

Idag testade vi att gå en runda när han skulle sova, kanske inte så lyckat första gången. Vi tänkte att efter promenaden så skulle vi parkera oss i skuggan och jag och Samir kunde ligga på filten och vila lite vi med. Men så fort vi stannade vagnen så vaknade han och skrek för han ville upp. Så en halvtimme blev vilan idag, han kommer va trött ikväll, men så låg han med oss på filten i en timme och myste, så lite vila till fick han. Ja, vi får nog göra lite fler sovpromenader fast med en längre runda då :).

Nu ska vi äta chokladmousse med bär. Smälte 100 g mörk choklad, vispade 3 dl grädde mellanlöst, sen blandade jag successivt in grädden i chokladen så det inte klumpade sig och sist i med två äggulor och lite salt. Så himla enkelt och så himla gott!

Trevlig helg på er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s