Bad, lek & träning

Igår fick jag höra Lennox första tvåordssats. Han kan fortfarande inte säga mamma, men sätta ihop två ord det kunde han minsann :).

Så: -Titta kise! var han första mening. Stolt som en tupp var jag och han sa det många gånger om och om igen, lika nöjd han som jag. Så himla kul när hans språk utvecklas och vi märker att han börjar förstå oss allt mer.

Igår var det även premiär för första doppet i en sjö för Lennox. Han älskade det och ville inte upp ur vattnet, blev lite protester när vi skulle upp. Men vilken himla fin dag vi fick och vi tog oss alla ett dop och jag och mor min simmade en tur. Lennox älskar verkligen att få vara ute och vi spenderade hela kvällen ute. Vi satt i hammocken och Lennox lekte med sopkvasten. Mysigt när man kan sitta ute på kvällen utan att frysa.

Idag handlade vi mat. Jag hade honom i bärselen då han älskar att va med och titta på allt och jag har händerna fria. Vi hjälps åt och det går kanonbra. Skönt att han inte blir uttråkad.

Sen gick vi ut på bakgården och körde träning. Äntligen är vi igång igen efter ett års uppehåll. Har inte varit lätt att få ihop träning med allt annat, men nu kör vi via en app med personlig träning och det funkar att köra inne som ute. Vi gillar ju att träna ihop och insåg att träna var för sig inte skulle funka. Vi skippar gymmet och kör hemma nu och så kan Lennox se på och jag vill han ser att det är bra att röra på sig. Först träna vi och sen kör vi rörelselek med honom, vilket innebär att vi springer, klättrar och rör på oss tillsammans. Han tycker det är toppen 👍.

Efter det blev det bad i hans minipool på balkongen och kvällen avslutades med att titta på Allsång på Skansen. Enda gången han sitter stilla i min famn när det är nått på tv. Vi sjunger och dansar och de flest gångerna har han somnat i min famn. Himla mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s