Dålig morgon?

Du vet de där dagarna när det är grått, ruggigt, regnigt och du inte sovit knappt nått under natten då lillen haft magknip.

Vaknar yrvaket av att han spyr upp all välling han druckit på morgonen, över hela sig, mig och sängen. Dagen fortsätter med att duscha av honom som just nu är det värsta han vet (aj i öronen). Jag blir kräkfärdig då jag hoppade ur sängen för fort (blir så ofta för mig om jag vaknar hastigt och hoppar upp ur sängen) och försöker göra frukost utan att kräka medan Samir bäddar rent och slänger allt i tvättmaskinen.

Tur väl så är Lennox någorlunda pigg men väldigt gnällig, så han hänger på oss trötta föräldrar. Tur väl somnar både jag och Lennox och sover middagsvila i 2,5 timme. Lite piggare men fortfarande illamående. Fortfarande grått ute och regn, fortfarande en gnällig Lennox och trötta föräldrar. Jupp, det är en av de där dagarna som småbarnsförälder…suck! Men vi överlever och kanske blir kvällen lite bättre 😊😅👍😬😜.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s