Springa upp för kullen

Det gick bra på BVC. Vi fick en jättetrevlig sköterska och vi pratade lite om allt möjligt. När jag tittade i boken som man alltid ska ha med sig och skulle sätta mig ner och fylla i den så var det mycket, eller typ nästan det mesta som jag inte kunde fylla i. Där det står: vid vilken ålder började ditt barn… jollra, svara med ljud, sitta utan stöd, sätta sig själv osv. Tja under ett års åldern kan jag ju skriva.
Viktigaste är ju vad han kan nu och sitta kan han, jollra för fullt osv. Känns inte jobbigt att vi inte vet allt detta om honom. Vi vet att han utvecklats som han ska och det räcker hur bra som helst 😊

Idag har varit en lugn dag. Jag fick lyxen att sova till halv elva då Lennox sov oroligt under natten. I morgon ska Samir få den lyxen och så är det hans sista dag på semestern. Ja, sen är det jag och Lennox själva under dagarna. Det känns lite tråkigt att inte få vara vi tre hela tiden, men jag och Lennox kommer ha det bra ändå.

Idag hade vi i alla fall vår träning och efteråt så gick och sprang vi upp och ner för kullarna på baksidan med Lennox så många gånger att han satte sig ner i Samirs knä och vägrade resa sig upp. Helt slut var han och väldigt nöjd. Vi satt där i solen och bara myste, åt körsbär och bara myste. Jag älskar de stunder då vi tre bara är och har det gott.

I morgon kommer mormor och morfar och jag vet en pojk som kommer bli glad. Vi brukar videochatta lite då och då med dem under veckan som går och igår blev han så glad när mormor pratade att han pussade mobilen tre gånger.

3 reaktioner på ”Springa upp för kullen

 1. Tack för att vi får följa er, han är ju så go er lilla Lennox! Snart har vi väntat 4 månader på vår prins. Vilken storlek på kläder passar bäst på Lennox nu? (svårt att veta hur små/stora man ska köpa)

  Gilla

  • Åh tack!! Kul att du följer 😊 Och ja jag tycker med Lennox är söt, sötast i världen för mig såklart 😁
   Jag tror helt klart du klara dig med st. 86.
   Speciellt byxor och tröjor. T-shirt gör inte lika mycket om de är för stora. Jag köpte byxor i st 92 men de är tok för stora och Lennox är på medel i växtkurva och vikt. De flesta från Sydkorea är ju inte 1.90 när de är fullvuxna precis 😊 Hur gammal tror ni ert barn kommer vara när ni ska hämta honom?

   Gilla

   • Tack för svar. Lillebror var 7 månader vid BB. Så vi hoppas på att han är kring 15-16 månader (eller yngre så klart ;)). han låg något över i längdkurvan och något ännu mer i viktkurvan vid 6 månader, därav funderingarna – men dubbelstorlek 86/92 kan nog funka. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s