Dagarna med Lennox

Titta på skördetröska

Ja, jisses vad tiden den går. Min man har börjat arbeta denna veckan och vi börjar väl komma in sakta men säkert i någon slags rytm bara vi två. Jag är ju lite av den rastlösa slaget och behöver verkligen lära mig att varva ner och bara njuta av dagen. Men lite måste vi ju hitta på.

Igår åkte vi till Lennox mormor och morfar. Det var så himla fint väder så då måste man ju bara en tur till havet. Lennox älskade vågorna och tur att det var långgrunt för han ska ju bara vandra ut så långt han kan. Supernöjd var han, men lite kallt i vattnet. Tur vi tog med sandleksaker så han kunde sitta och leka med dem ett bra tag. Jag lyckades självklart bränna mig och jag tror jag var vitast på hela stranden. Tror jag lyste upp områden :).

Sen lekte vi hemma på trädgården och han älskar verkligen sin mormor och morfar och deras fina trädgård där han kan gå runt med sopkvasten och bara ha det bra.

Älskade morfar och Lennox

Galet mycket vindruvor, så goda.

En trött Lennox när mamma och pappa ska träna innan läggdags.

Sen har vi varit ute på alla lekplatser vi kunnat hitta i närheten, titta på bilarna på parkeringen som är favoritsysslan. Han bara totalälskar bilar just nu.

Vi har även hunnit kolla på ett hus i Staffanstorp. Tyvärr inget för oss då det luktade mögel i hela huset och jag blev förvånad att den såldes och till ett överpris. Vi hade verkligen behövt ett hus. Jag är så galet trött på trappan vi har upp till vår bostad och att kånka på barnvagnen upp och ner och att inte ha en trädgård där vi bara kan hänga i är frustrerande. Trodde inte jag skulle bry mig så mycket om det, men att bara gå ut med Lennox är omständligt.

Men att hitta hus i Lund just nu är inte lätt och priserna är inte nådiga och jag vet inte om jag är en lantistjej och kan bo ute på landet och trivas. Ja, vad är en bal på slottet. Vi bor helt klart i fel del av Skåne.

Åh, annars som har varit på gång hemma hos oss är tänder som vill kika fram. Lennox började äta dåligt och har sovit rätt oroligt de senaste nätterna, men i förgår så vakande han upp och bara gallskrek typ en gång i timmen på natten tills vi trötta och förvirrade kom på att vi kanske ska prova ge honom alvedon, för nattskräck var det ju inte och det var inte riktigt som mardrömmar heller. När han till sist nöp mig, typ fattar du inte mamma att jag har ont i munnen, så gick det upp ett ljus för min älskade man. Där satt vi mitt i natten och matade honom med alvedon och en halvtimme senare sov vi alla gott.

Jag hade kollat honom i munnen kvällen innan och det såg lite svullet ut i nederkäken, när jag tittade på morgonen igen så kunde vi skymta två hörntänder kika fram. Stackars liten och det är inte lätt för förstagångsföräldrar att hajja att det var tänderna som spökade. Men nu har han fått alvedon innan han ska lägga sig och har nu i två dagar sovit hela nätterna igenom och har två utvilade pigga och glada föräldrar igen och han med.

Titta på bilar är livet

Lässtund med Mormor

2 reaktioner på ”Dagarna med Lennox

 1. Haha, känner igen det där med att inse att man kan ta det lugnt. Det tog nog tre månader av föräldraledighet innan jag kom på att jag inte behövde gå i min vanliga snabba fart 🙂

  För hus kan jag tipsa om Kävlinge. Vi bodde precis som er i centrala Lund innan, ville gärna köpa hus i Lund, men ekonomin styrde oss istället 10 minuter bort med tåget. Trivs väldigt bra här!

  Gilla

  • Ja, vi får se när jag börja kunna varva ner. Inte det lättaste kan jag säga :). tur att jag har ett tag på mig.

   Ja vi kollar runt. Får spana in Kävlinge med, inte lätt det där med att hitta ett hus man gillar och veta var man vill bo. Hoppas vi hittar något som vi kan trivas i.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s