Seoulgänget

Får man inte vara på parkeringen och titta på bilarna så läggår man sig ner och protestera.

Godmorgon!!!

Idag vakande busfröet med att busa med mamma. Han gnällde att han ville upp, jag sa att han fick ställa sig upp så jag kunde lyfta ur honom. Så ja, det gjorde han, men så fort jag skulle ta honom slängde han sig ner och gapskrattade. Efter några rundor med det så fick jag upp honom i vår säng. Där fortsatte buset och han bara kiknade av skratta åt sina egna tokigheter. Det blev ju bättre när hans föräldrar skrattade lika mycket. En liten pajas har vi allt fått.

Men det är väl alltid trevligt att vakan upp med en busig son som sprider glädje tidigt på morgonen.

Igår var vi på träff med Seoul-gänget i Bjärred. Asså vilken lyx vi har som har tre familjer som bor så nära och få se dessa otroligt fina pojkar, alla födda samma år och alla från samma land och nu är de här, i lilla Skåne och vi föräldrar känner varandra. Är bara så glad vi har fått lära känna detta gäng och att Lennox får ha dessa kompisar så nära 🙂 Mitt hjärta blir helt varmt när jag såg dem leka så fint tillsammans. Ett stort tack får jag ge till Sydkoreagruppen på Facebook, utan den gruppen så hade jag kanske inte träffat alla dessa fina personer. Nästa gång vi ses blir väl på öppna förskolan för adopterade barn.

Idag är jag seg, inte Lennox, men jag. Vi ska gå till bibblan och hitta lite nya roliga böcker. Det verkar ju vara fint väder ute så jag ska bara lyckas komma igång fixa i ordning mig. Lättare sagt än gjort.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s