Första rapporten

Idag var Maria hos oss och vi har nu startat en av de fyra återrapportera vi ska skicka till SWS i Sydkorea inom loppet av ett år.

Vi satt och pratade om hur allt hade gått sen vi fick honom. Både hur det gått för oss och för honom och lite tankar om det hela och hur han utvecklas. Det är frågor som ska besvaras och vi satt med dem dagarna innan hon kom och skrev ner lite vad vi ville säga.

Frågorna handlade bland annat om hur det gick när vi fick honom, hur han utvecklats känslomässigt-kognitivt-språk-motorik, hur hans hälsa är, hur vi anpassat oss och han, hur vi kommer berätta om att han är adopterad för honom, hur vi lägger upp vår föräldraledighet osv.

Skönt att ha det klart och nästa träff blir i december. Lite bilder ska vi även skicka med. Svårt att välja dock 😬. Sen vill vi skicka med extra många bilder till fosterfamiljen.

Sen har jag även köpt en bil som Samir kan ha. En röd liten polo, blir super som andrabil. Vi privatleasar denna gång och tror det kommer bli toppen för oss att göra det. Vi ska ju även säljs vår Mercedes och köpa en riktig familjebil delux. Varför inte, fina lyxbilar kan vi ha när Lennox är lite äldre och nu vill vi bara ha det praktiskt. Massa plats, massa säten, glad mamma, glad pappa och glad Lennox. Men den bilen kommer vi inte få fören om typ 15 veckor. De ska ju bygga den först.

4 reaktioner på ”Första rapporten

  • Jisses det var lång tid!!!! Vad har ni beställt för specialbil? Man hinner ju nästa glömma att man beställt en bil innan den kommer när man får vänta så länge.

   Jag får ta att i det där med att välja bilder. Men det blir nog bra 🙂

   Gilla

   • Det är en Tesla model 3. Det första bilarna för den svenska marknaden kommer först i slutet på 2018. Men det finns de som väntat i ett år mer än oss, så vi får se när det blir vår tur.

    Vad har ni beställt för bil?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s