KändisLennox

Min lilla busgose

Det flyter på här hemma, jag börja vänja mig vid att inte ha Samir hemma under dagarna och det tar ju sin lilla tid innan vi hittat en bra rytm som passar oss båda. Jag har försökt tänka lite på vad vi vill hitta på denna hösten. Nästa vecka börjar öppna förskolan för adopterade i Lomma och dit tänkte jag väl gå. Så det blir på onsdagar och det bli spännande. Sen ska jag försöka få in lite bad eftersom han älskar att bada i poolen. Lite träff med familjen och sen bara ha lugna dagar hemma. Men vi ha lite lyx att Samir kan komma hem till lunchen de flesta dagars. Lennox blir så glad när han kommer och jag med.

Så vad har vi haft för oss? I helgen så var det kräftskiva med alla våra vänner. En väldigt lugn tillställning då vi flesta har små barn just nu. Det var även Lennox första stora tillställning och vi tycker det gick väldigt bra. Vi var oroliga för om han skulle få lite bakslag dagen eller natten efter, men det har varit lugnt. Men jisses vilken motion vi får. Lennox är inte stilla för en sekund. Han ska pilla på allt och går och springer fram och tillbaka. Jag och Samir jobbade i skift vem som gick efter honom 🙂 Där märkte vi stor skillnad från att inte ha barn och att ha barn. Där kunde man inte sitta vid bordet och snacka i lugn och ro hur länge man ville, men vad gör det. Vi fick god mat och trevligt sällskap och jag njöt.

I morgon ska vi till mitt jobb och hälsa på. Saknat min kollegor massa och barnen med, så det ska bli så kul att hänga med dem. Skönt med att bara kunna släppa Lennox då allt är anpassat för 1-3åringar. Inget man kan stoppa i munnen eller farliga saker man kan trilla ner från :). Bara att leka och ha det kul. Vi får se vad han tycker om det.

Nått mer kul som har hänt är att de ringde från AC och hade en fråga från SWS. De ville att Lennox skulle vara med på en bild på deras årliga kalender som de har för att sprida kunskap och information om arbetet de gör på SWS och jag förstod det rätt. Självklart får han vara med där. De kommer använda bilden de tog från hans 1-års firande. Vi skulle få en kalender hemskickad när det var klart. Himla kul! Min lilla söta goding 🙂

Idag skickade jag även efter bilder som ska framkallas till vår första rapport. Lite sen på att fixa med det då vi har allt annat klart. Men så blir det när man är trött och glömsk. Vi fick även svar från försäkringskassan och snart så kanske jag kan få min föräldrapeng, tagit sin tid och vi har haft lite meckigt med det hela. Folk som inte kan sina jobb…suck! Nu ska jag i alla fall njuta av denna kväll med gott te och lite tv.

På tal om Tv så har jag haft svårt att komma igång med att läsa. Mitt mål för året var 30 lästa böcker. Tänkte att jag skulle sätta det lågt med tanke på att vi skulle få Lennox, men om jag ens kommer hinna läsa det det vet jag inte. Jag har läst 21 böcker och det var innan vi fick honom, nu har jag bara läst en bok under hela sommaren och jag har en hel hög som väntar. Vi får se, kanske kommer jag in i det igen. Det gäller bara att öppna en av böckerna och sätta igång. Det är ju många bra som väntar. Det kanske behövs lite höst, tända ljus och en varm filt :).  Det gör nog susen!

Försökte matcha byxorna med kräftor :).

Lyckan att få springa med de äldre barnen.

Pyntat inför kräftskivan

Lennox och kusin Hilding passa på att gunga när vi förberedde inför festen.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s