Besök hos farmor

Ibland blir det onyttigt hos familjen DJ

Igår var vi i K-stad och hälsade på Moster, kusinerna och Lennox Farmor, eller Majka som vi säger. Majka har fått sin nya lägenhet och vi var och tittade på den. Jättestor och fin och där får vi alla verkligen plats. Det ligger centralt, 2 min till parken och affärerna ligger precis där hon bor. Superläge och lite farligt när man hälsar på, lätt att man råkar hamna i någon butik 🙂

Majka och Lennox Leker med bilarna

Älskade Majka 🙂

Ja, så var det söndag, jisses vad dagarna går fort. I morgon har vi haft Lennox i 2 månader och det går så himla bra.

Lite nytt som har hänt med anknytningen mellan oss är att han numera är blyg när vi kommer hem till vänner/famlij och ska sitta i mitt eller Samirs knä ett tag. Även när vi är på tex lekplatser så springer han inte bara fram utan han springer mot mig och håller om mina ben om någon kommer för nära, men det går fort över och vips så är han iväg och leker för fullt. När han är trött så är han väldigt mammig och pappig och vill bara hänga med oss.

Han går även runt numera och säger en, tå, te och och om igen. Eller koakaka (små grodorna). Fortfarande är pappa ett universalord och kan betyda precis vad som, men även pappa och nu särar han på pappa och Babba. Har är noga att säga Babba tydligt när han pratar om sin favoritnalle.

Annat nytt han har för sig är när han ska sova. Han har ju bara velat ha sin kudde som han har som snutte/brottningsverktyg, men nu ska han ha täcket. Vi köpte ett väldigt tjockt och fluffigt täcke, lite väl fluffigt och har inte använt det då det kännas för varmt. Men den ska han ha nu, och lägger den över sig, gärna över huvudet med så det blir som en koja under, sen somnar han. Jag få gå in efter ett tag och lyfta täcket åt sidan så han inte blir för varm. Ja, ja, dessa barn de har då saker för sig. Jag tänker mest; bara han somnar så är jag nöjd.

Men det har verkligen varit en fin helg. Denna veckan så är det öppna förskolan, bad i simhallen och BVC. Sen till helgen blir det spännande saker som sker. Ni får se sen 🙂

Spännande att titta på blommorna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s