Bilar är livet

Vilken härlig höst vi haft! Denna sol gör mig så mycket piggare. Här hemma rullar det på och Lennox han lever livet och utvecklas i full fart. Vi tycker han har blivit så stor och framför allt när jag klippt honom så såg han så stor ut. Ja, jag klippte honom fast ja sa att jag aldrig skulle göra det igen. Men denna gången blev det mycket bättre.

I Lennox liv så kretsar allt runt hans älskade bilar, mat eller musik och så får vi inte glömma den här oroligt nyfikenhet som finns hos honom. Allt ska pillas på….

Dagarna här går ut på att tjata om mat. Han kan teckna mat och hungrig, men nu kan han säga äta och dricka, men det är så mycket bättre att teckna det. Är han rysligt hungrig så klappar han sin mage frenetiskt och pekar på munnen, väldigt gulligt men ibland tjatigt med. Han äter massor men det syns inte.

Sen är han ju galen i bilar och alla fordon. Vi lånade en bok som visar bilar och hur deras bilmärken ser ut. Den tittar han i många gånger om dagen och sen ska vi ut och titta på bilarna på parkeringen. Han känner igen och kan peka på en del märken om man frågar honom, så han lär sig. Lekplatser är bara roligt en kort stund, men om han hör eller ser en fordon så springer han dit direkt. Blir inte svårt att hitta julklapp till denna grabben.

Sen är dans och musik med en stor passion. Han har precis lärt sig teckna dansa så han visar när han vill lyssan på tv:n och dansa. Så roligt och se alla han moves. Får filma dem och visa 🙂 Just nu så lägger han till ett nytt danssteg nästan varje dag. Tror dansskola blir toppen när han fyller två år om intresset fortsätter.

Vi har även satt igång med att öva potta. Han tycker att det är roligt just nu med pottan och tecknar ofta att han vill kissa eller bajsa. Men idag så kom det kiss för första gången och jisses som vi alla applåderade. Lycka det 🙂

Ja, det händer så mycket vid denna åldern och när man få se sin egen son utvecklas och se hans glädje när han ser sina bilar och när han dansar runt, ja då är lyckan stor och man glömmer allt annat.

Här är lite bilder på före jag klippte honom:

Favoritboken som vi redan haft hemma i 2 mån. Dags att köpa en egen?

Hemma hos mormor och morfar

Efter klippning:

Gladaste killen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s