Sjukstuga hos DJ

Det sjukstuga hos familjen DJ. Vi har varit krassliga nu i några dagar men i natt sov jag så dåligt och Lennox hostade slem och inte hade vi någon slemhostmedel hemma. Samir sov visst inte heller knappt nått i natt så det var ingen vacker syn i morse när vi drog oss upp för sängen.

Jag hade en tid hos läkaren då jag mått dåligt en längre tid och och mötet gick bra. Vi har haft vår läkare i många år nu och hon är en av de bästa läkare jag haft. Så viktigt att hitta någon man kan lita på. Efter läkarbesöket så passade jag på att köpa allt nödvändigt sjukstugan behövde här hemma. Så nu ska jag bara ligga på soffan och samla nya krafter. Dagliga promenaden är jag osäker på om jag ens orkar, men vi får se, solen skiner.

Samir berättade att Lennox kom fram till honom och tecknade sova. Så de gick till hans säng och han hoppade frivilligt in. Sen kastade han ute sin älskade Babba från sängen men ångrade sig sekunden den flög iväg och ropade på honom – Babba! Han har en lite hatkärlek tid sin älskade Babba. När Samir gav honom Babba igen kramande han om sin älskade vän och så la han sig ner och somnade kort därefter. Första gången han självmant vill sova och det säger ju en del hur han mår, stackaren :/

I går kom vi i alla fall ut på en kort promenad med min brorsa och hans barn. Vi åkte till Fulltofta naturcentrum och det var himla fint där. Frisk luft och en lagom promenad var som läkedom för själen. Jag älskar verkligen hösten! Och att få vara med sin fina bror och brorsbarnen var toppen och Lennox älskar att vara med sina kusiner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s