Kusiner

Dessa underbara barn och tonåring 😊 Vilken lycka för Lennox att ha så fina kusiner. Igår besökte vi farmor och på kvällen kom moster och kusinerna. Du skulle se hur glad Lennox blev när de kom. Han lekte med dem hela kvällen och även om en trött Ervin snart tretton år och i slutet av skolveckan så sa han: Jag är så trött, men han (Lennox) gör mig så glad💕.

Albin kom och visade en bild på honom och Lennox. De hade legat i sägen och myst tillsammans, medan jag och moster satt i djupa samtal. Mitt hjärta smälte totalt.

Han hade ett leende på sina läppar hela dagen och när han är glad, ja då är vi exalterande glada. Jag blir bara så varm inombords när jag ser hur de knyter an så fint. Det är samma med min brors barn. Han har med två pojkar som Lennox älskar att leka med och Millan som snart är vuxen men och har allt mer vuxit i hans ögon 😊.

Familjen är så viktig för oss och jag älskar hur vårt liv med Lennox är.

Lennox tog mig i handen för han ville visa sin nya traktor. Tröjan har han själv valt och den vill han ha på sig varje dag.

Mamma får hålla i händerna som är bruna och fina. Men han är nöjd, denna buse.

Idag har vi tagit det lugnt och Lennox gudmor och hennes man kom och lagade mat åt oss. Det behövde vi verkligen, tänk att en så enkel sak kan ge en lite avkoppling och ro. Men en liten Lennox smet in till mitt smink som jag glömt plocka bort, igen. Idag demolerade han min ögonbrynsfärg. Den är nog godast för den ger han sig på först av allt. Sen att doppa mammas dyra beautyblender med ögonbrynskrämen var ju roligt…NOT. Trevligt för honom att han kan är glad över sin kreativitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s