Vill inte sluta bada

Det var mycket som skulle va med när han skulle sova 🙂

Blev lite rörd ikväll över min son, så stolt över honom. Vi har haft en riktigt lugn dag, legat i soffan i stort sett hela för och eftermiddag. Gick en lång runda ute i höstvädret och så blev det tacomåndag. Efter det så skulle Lennox bada, han har inte tyckt om det sen vi fick honom. Korta stunder går han med på det men han vill snabbt upp igen. Meeeen idag så totalvägrade han att gå upp från badet. Han var så tydlig att han inte ville upp och till och med blundade (man försvinner ju då). Jag blev helt häpen och glad såklart. Så jag kollade på youtube inne på toan medan han badade i 1 TIMME!!! Jag fick slita up honom när han blev för kall och han var skogstokig, och jag var överlycklig.

Vi avslutade kvällen med monstertrucks på tv:n och lite majsringar. Han var toknöjd och låg med sin gosefilt och riktigt njöt.

Nu har jag lagt honom. Fick jaga en skrattade pojke genom bostaden med en blöja på huvudet. Han är så  gosig när vi ska lägga honom. Vi går in hela familjen tillammans, sätter honom i spjälsängen. Han pussar pappa, och mig genom spjälribborna för det är roligast så. Vi säger: I love you, Sarang he, Jag älskar dig!. Ger hon välling och så lägger han sig ner och vinkar. Idag så blev det ingen välling då han drack en flaska vatten och åt en clementin innan han skulle sova, så han satt med sin Babba och slängde slängkyssar till mig med värsta leendet innan jag stängde dörren. Det tar lite längre tid att somna när han inte får välling, man hör honom inne i rummet när han leker med sina nallar och mjuka bilen. Verkar som han har roligt 🙂 Vi har lyx, jag vet det, vi klagar inte över Lennox sovrutiner och att han sover nätter igenom. Vi är tacksamma och hoppas det håller i sig för evigt.

Denna veckan är inget planerat. Det blir att vara ute lite och ta det lugnt. Kanske  ett besöka hos mormor och morfar eventuellt, men vi får se. En dag i taget. Det jag ska göra dock är att fixa ihop bilder och filmklipp som vi ska skicka till fosterförläldrarna. Känner det är dags att ta tag i det. Det har gått tre månader och vi vill visa dem vad han gör och hur han mår.  Så det är mitt uppdrag denna veckan.

Taco är som godast i salladsblad tycker jag.

Har inte orkat ta mig till någon Asiatisk butik för att köpa sjögräs, så jag köpte sjögräs man gör sushi med. Såg på youtube att man kunde rosta dem på en torr varm stekpanna så de blir så där krispiga. Tar någon minut sen är de klara. Sen klippte jag den i småbitar och in i en burk. Så gott att ha i maten. Jag och Lennox älskar sjögräs, mums!!

2 reaktioner på ”Vill inte sluta bada

  1. Trevligt att följa din blogg. Lennox är nog i ungefär samma ålder som min son, som också är adopterad (från Taiwan). Alltid lika roligt när man hittar bloggar att känna igen sig i. Kram 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s