Den där påsen

Efter att ha badat i en timme så var det dags för gottefredag. I påsen fanns lite russin, några fiskkex, och majschips. Sen lite dricka och en clementin. Ska det lyxas till så ska det. Han myser för fullt och tittar på nått barnprogram med en traktor på Netflix. Om en halvtimme är det dags att gå och lägga sig, lite tidigare då han knappt som någon middag.

Sen är det vi föräldrar som ska ha fredagsgottis. Kanske kolla på nån film och mysa.

Idag har vi inte gjort så mycket. Lennox har börjat intressera sig för att koppla ihop och av traktorer med släpvagnarna och att bygga med klossarna till sin egen traktor. Han bygger om det i olika former hela tiden och är supernöjd med att han kan göra det. Så kul och se.

Har vi tur med vädret så har vi tänkt oss en tur till skogen och se de fina löven. Grilla korv och träffa våra vänner som vi inte sett på ett bra tag. Tror det var kräftskivan sist vi sågs, så det är dags. Ska bli väldigt kul i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s