Dagbokens hemligheter

Köpte en superfin dagbok där vi kan skriva ner saker som sker med Lennox och vår familj. Vill att både han och vi kan titta i den i framtiden. Så lätt man glömmer bort smådetaljer och speciella saker som sker.

Här hemma är det lördagsmys. Lennox tittar på Ordlekar på Netflix. Absolut favoritserien och i morse när han tittade var det första gången han skrattade åt saker de gjorde och sa. Man märker att hans förstår så mycket mer nu. Tycker det hänt massor den senaste tiden. Så, i gottispåsen fanns lite russin, fiskkex och sen en tallrik jordgubbar. Gav honom några chipsbitar men de slängde han bort så jag åt glatt upp dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s