Tingsrätten är klar!

Vi får ju inte glömma bort och berätta att vi nu är klara med tingsrätten och i lagens ögon är vi nu riktiga föräldrar till Lennox. Vi har dock varit det sedan första gången vi såg en bild på vårt underbara barn. Vilken lycka att vi fick honom, vi älskar honom sååå tycke vår lilla ögonsten.

För er som inte är insatta i allt med adoption så har vi bara varit förmyndare till Lennox fram till nu, han har varit fosterhemsplacerade hos oss. I Sydkorea är det svag adoption och i vissa länder är det stark, då blir man lagligt föräldrar direkt när man får barnet, om jag inte har fel för mig. Det känns oerhört skönt att det är kart och när vi är klara med namnändringen så kan vi ordna ett Svenskt pass till honom. Så nu väntar vi bara på att Bjärredsgänget blir klara med Tingsrätten och sen får vi fira med en tur över till Danmark 🙂

Så nu kan vi äntligen fixa så han heter Lennox på riktigt 🙂 Han kommer att få behålla både sitt namn han fick som liten och hans mammas efternamn. Båda namnen har betydelse och vi tycker de passar bra ihop med Lennox. Enda kruxet är att det blir lite trångt att få plats med alla namn  då han har två efternamn med 🙂 Så…

Lennox Lee Seungho DJ 

Blir rörd bara när jag skriver det. SÅ mycket känslor. Han är vår…

4 reaktioner på ”Tingsrätten är klar!

 1. Stort Grattis!!! Minns känslan så väl när pappren kom att dottern var vår i alla bemärkelser :-). Hon är adopterad från Vietnam och där var det svag adoption. Sonen kommer från Kina som däremot har stark adoption och då blev han vår så fort vi skrev på pappren i landet.

  Så fina namn Lennox har. Det där med många namn får man ta :-). Vår tjej har fyra förnamn och sonen tre och så två efternamn på det.
  Mvh Medea (mamma till två juveler från Vietnam och Kina)

  Gilla

  • Tack! Det är så skönt att det är klart med Tingsrätten. Sen får Lennox stå ut med många namn, så många är det ju inte men det blir mycket med två efternamn med, men det har jag med så det är inga problem 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s