Bloggtips och kullerbyttor

Tror vi kan kalla Lennox kullebyttemästaren. Jag lärde honom göra kullerbyttor för några drar sedan och nu gör han den om och om igen och de ska göras på Yoga-mattan. Hur gulligt som helst 🙂

Idag har vi provat overaller till Lennox. Den ena var en aningen stel och tjock så Lennox trillade hela tiden när han hade den på sig. Den må vara fin men han måste ju kunna gå i den. Det slutade med att vi valde en Reima-overall. Supersmidig att röra sig i, känns varm och luftig, och så är det gulligt med pälskragen. Lennox tyckte inte om pälsen så han var måttligt glad när jag skulle ta en bild 🙂

I går var vi en tur hos min moster. Huset hon bor i bodde min mormor och morfar när de levde, så det är ett speciellt ställe för oss.  Det är så många fina minnen jag har därifrån och man blir får ett sådant lugn när man är där. Lennox verkade med trivas och lekte för fullt både inne och ute. Älskar att se honom när han är så glad 🙂

I morgon är det öppna förskolan igen. Det kommer bli trevligt att få vara där och hänga med Bjärredsgänget och kanske även någon av mina andra adoptivvänner kommer dit, vi får se. Lennox får visa upp sin nya frissa i morgon. Asså hans hår växer som ogräs. Det är ju inte så att jag längtar att klippa honom. Man vill helst att det går ett år mellan gångerna, men nej, så är det inte. Jag mutade honom med Pippi på min mac och ett paket russin. Han satt faktiskt still i en halvtimme, upptäckte när jag var klar att han nog ätit ett ton hår med russinen. Inte lika trevligt men han verkade nöjd ändå. Jag fick klippa det två gånger för det blev lite vingt här och där, men jag är nöjd och jag tror han var nöjd med, för han blir så svettig av sitt tjocka hår.

Får även passa på att tipsa om min väns blogg. Jag lärde känna henne i Seoul när vi var där på vår första resa. Hon skriver om hennes vardag med sin man och deras bedårade söta lilla A, som de fick hämta hem från Seoul i sommars. Så vill ni läsa om både Malmö- och lantliv med lite träning och deras resa med att få ha fått adoptera en underbar liten son så har ni hittat rätt blogg 🙂  Koreamamman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s