Vi testar overallen

Så var det premiär för overallen. Kallt ute och då passar det ju bra att testa den. Vi var ute i två timmar och Lennox visade vägen var vi skulle leka. Han tycker det är så roligt just nu att leka i skogen och vill helst trycka sig in i den mest otillgängliga biten där hans mor inte kommer in utan att riva sönder sig helt och hållet. Så man får hålla koll på honom, för vips så har han tagit sig in bland snåren och är så nöjd så.

Overallen var bra än så länge. Han var varm, och det läckte inte igenom och det var lätt att ta bort smuts. Vantarna var med bra, men så är det inte så kallt så man kan säga med all säkerhet att de är bra. Det jag gillar med vantarna är att när jag väl fick in Lennox tummar rätt så stannade de kvar och han kunde ta upp spadar och pinnar. Det är inte en självklarhet med vintervantar för små barn. När man jobbar på förskolan så har i alla fall jag byggt upp ett litet hat för vantar. De kan vara så rysligt dåliga; passform, att hålla värme och hur lätta de är att få på. De jag köpte är inte jättelätta att få på, hade önskat att de var en dragkedja vid sidan om, men väl på plats så satt de superbra.  Ja, det återstår och se hur jag tycker om dem, det behövs lite snö och slask för att se om de verkligen är bra.

4 reaktioner på ”Vi testar overallen

 1. Alltså eran son, jag smäller av vad söt han är 😍 började läsa din blogg efter att du tipsade om den i Sydkoreagruppen på fb, sååå kul att läsa om någons första tid hemma med sitt barn. Längtar dit! Men nu är det inte långt kvar, vår dotters utresetillstånd blev klart 10/11 😊

  Gilla

  • Åh! Vilken lycka för er att snart få åka och hämta hem ert barn. Blir helt rörd, så mycket känslor man få när man själv tänker tillbaka på när vi väntade. Kul att vi kan visa lite hur det är att adoptera ett barn. Jag lusläste andras bloggar när vi väntade och man blir ju hoppfull 🙂 Du får berätta sen när ni får henne och hur det gick, nyfiken 🙂

   Gilla

   • Jag berättar gärna! Haha ja jag känner igen det där med att lusläsa bloggar. All info och input man kan komma åt skänker lite lugn i denna otåliga väntan. Men nu är det verkligen nedräkning, ofattbart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s