Julpyntdags

Första december var igår…VA!! Hur fort går tiden, men vi är så redo man bara kan vara för att möta julen. Jag och Samir tokälskar allt som har med julen att göra och vi har ju redan tjuvstartat att göra pepparkakor och lussekatter.

Igår fick Lennox öppna första luckan på hans chokladkalender. Han tog en tugga på den lilla chokladbiten och utbrast i -WOW!! Sen kollade vi (jag) på julkalendern. Jag tycker det verkar super, men är inte för Lennox ålder precis, men så kan den inte passa alla åldrar.

För några dagar sedan var vi och köpte en tv till Lennox rum. Han är ju megagalen i Pippi Långstrump och tv:n står på non stopp känns det som. Tror han kommer kunna memorera alla replikler om ett tag 🙂

Sen har vi dekorerat här hemma. Julen är nästan helt uppe här hemma. Det som fattas nu är vår minigran som vi köpte idag. Det får bli en liten detta året och den ska få stå på bordet inne i vardagrummet. Kanske när det är lite högre upp så kommer inte en nyfiken Lennox pilla ner varenda julgranskula :).

Sen har jag och Samir gjort julgröt och griljerat julskinka för första gången, tyckte vi fick lite vuxenpoäng idag. Man vill göra allt nu när man har Lennox här hemma. Alla traditioner ska göras och upplevas. Det som inte var så viktigt innan är så mkt mer nu. Jul tillsammans med Lennox är magiskt 🙂

Det var väldigt spännande att få hjälpa pappa att bygga ihop tv:n.  

Lennox fick två nya pyjamas, eller vardagskläder med om man vill ha de till det. En peppakaksdräkt och denna My little pony . Jag blev kär så fort jag såg den hänga i butiken och Lennox blev lika kär han med i båda. Han applåderade och klappade på sig själv glatt. Han älskar att få nya kläder. Idag hittade han en Pippi pyjamas inne på Coop, så den går han runt i ikväll. Ja, klart vi köpte den med 🙂 Kläder är kul!

Lite julpynt i köket och en Lennox som äter kokt ägg och clementin till kvällsmat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s