Klä julgranen

Som sagt, Lennox älskar sin Pippi och när man har en sådan fin pyjamas så måste man hämta mamma och visa att hur mycket man älskar den. Jo, det blev en del pussar med spegelbilden och klappa på magen…asså jag smäller av så sött!!

Jag försöker då få till en lite mer stylad bild med detta vildfröet, kan du stå stilla en sekund och se glad ut….eller bara stå stilla…..kan du i alla fall vara vänd mot mamma??

Nä, han hade inte blivit en bra modell just nu, eller så behöver jag en bättre kamera än mobilen. Så ja, en ny kamera står högt på min önskelista.

Vi köpte ju en liten gran, den sötaste jag sett. Till och med de andra folk som skulle handla gran var tvungna att nämna hur gullig granen var. Så vi har 1 miljon julgranskulor och brukar fylla en stor gran, men detta året så tog jag inte fram några av mina glaskulor. Jag litar inte på busfröet helt enkelt.

Men asså, vi är nöjda. Det var ju lätt att få granen att se ut som en smällkaramell. Less is NOT more när det kommer till våra granar. Nu fattas bara lite glitter, de vi har är för tjocka så jag behöver en tunnare variant och sen ska svenska flaggorna på. Sen är den helt julklar 🙂

Lennox ville inte hjälpa till detta året med att klä granen. När han hörde mig säga aj lite väl många gånger när jag skulle få på ljusen så skakade han på huvudet, sa Aje! och gick in på sitt rum och kom självklart ut igen lagom tills den var klar. Att pilla lite försiktigt på kulorna gick bra med han var lite misstänksam 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s