Presenter till kusiner och påhittig son

Idag tog vi oss en tur till Nova för att köpa presenter till Lennox kusiner. Det gick förvånansvärt bra när man kan muta sitt barn med russin och saft. Känner mig nöjd! 🙂

På slutet gick vi ett ärevarv, eller Lennox sprang hela rundan runt på Nova och var hur glad som helst. Hade jag inte sagt vi skulle hem till pappa så hade han nog tagit två varv till.

Väl hemma så började jag slå in presenter och lite julklappar. Lennox ville va med och fick slå in sina presenter han har fixat. Han applåderade varje gång han vikt ihop pappret eller fick dit en tejpbit. Så glad han var att få vara med och hjälpa mamma.

Vi hittade även en supersöt tröja till honom och en morgonrock. Jag och Samir vår båda eniga att den var tvungen att följa med hem och budskapet var tummen upp. Själv spanade jag inte lite julkläder till mig själv och tror jag hittat möliga kandidater.

Så snart för lillen att sova och jag ser fram emot en bra bok jag börjat läsa. I morgon väntas sista dagen för året på öppna förskolan och sen får vi väl hitta på nått eget.

Åh, föresten så hittad öjag min son i byrålådan. Han tyckte det var en bra plats att sitta där, slapp han stå upp framför tv:n. Vet inte om vi tycker det var en lika bra idé, men vi ger honom tummen upp för sina idéer.

2 reaktioner på ”Presenter till kusiner och påhittig son

  1. Åååh vad fina ni är. Jag blir så glad av att se bilder på er och Lennox😁Han är så galet söt så det är inte klokt. Hittade din blogg när jag och min man började samma process,och det är ibland vårt hopp i tuffa dagar att se er tillsammans 😍
    Det måste varit meningen att det skulle bli ni ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s