Klistermärken överallt

Var man än går här hemma så hittar man klistermärken. På möbler, golv, väggar och kläder, många som fastnar under strumpan. Så förutom Pippi så är klistermärken populära. Vi pallar inte säga nej, han är så nöjd och det blir ju rätt fint ändå. Han lägger ju ner stor möda att få dem på de saker han vill klistra, mest är det klagomål att de snurrar sig runt fingret och inte går att få bort 😊 ja, livet med en 1,5 åring är alltid spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s