Skrattfnatt & fika i snön

Hej hopp!

Ikväll har Lennox skrattat från och till i 30 min. Väldigt glad. Passa på att busa med honom och bjuder på lite filmklipp på det.

Idag när jag kom in i hans rum så hade han avancerat från att sitta i byrålådan när han tittar på Pippi till att sätta en låda där uppe i stället. Undra om han är nöjd nu med utsikten? Asså, ja, vad säger man? Påhittig är han i alla fall :D. Undra hur många gånger jag kommer att plocka ner honom och lådan från byrån veckorna framöver?

Igår gick jag och Lennox ut på bakgården för att titta på snön. Han var måttligt intresserad, tittade lite, sparkade lite på det sen var det hela över. Tror det behövs lite mer än Skånesnö för att Lennox ska tycka det är roligt, det krävs nog en ordentlig pulkabacke till min vilding. Men fikan vi tog med oss var populär. Varm oboy och pepparkaos och så himla mysigt.

På torsdag kommer Maria från familjerätten till oss. Tror jag snabbstäder lite i morgon och fortsätter min beställning på bilder vi ska skicka med till SWS. Idag fick vi även brev från skatteverket. Hans efternamn är ändrat nu, det är visst två olika avdelningar som har hand om efternamn och namn, så ändring på hans namn får blir väl klart lite senare. Så nu heter han Seungho D.J. i några drar till. Man lär sig alltid något nytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s