Julfirande del 2

Här har vi en Lennox som är redo för andra delen i vårt julfirande. Vår älskade gosse 🙂

Vi åkte denna gången till Kristianstad då både Samirs syster och föräldrar har flyttat dit i år. Samirs föräldrar har en jättefin lägenhet mitt inne i centrum och det var riktigt julmysigt. Maten var klassisk bosniska rätter, men självklart lite korv och köttbullar. Jag älskar att vi äter klassist svensk julmat den 24 och sedan Bosnisk den 25.

Efter maten så var det julklappsutdeling och man blir inte mätt på hur underbart det är att få fira jul med Lennox. Vi bara satt där och myste när vi såg honom leka och öppna sina julklappar 🙂

Det var ett riktigt mysigt firande med familjen och alla stunder vi få ha med dem är värdefulla.

Lennox ser upp till sina äldre kusiner. Denna blicken säger allt 🙂

En klassisk julbild med mina älskade busar. Tre fina kusiner som firar denna jul.

Denna gången gick det undan i julklappsöppnandet. Men som vanligt så ville han inte öppna fler när ha hittat en leksak han ville leka med, precis som det ska va.

Nä Lennox fick den stora traktorn med släp höll han på att trilla baklänges. Lite för liten än för den men till sommaren så kommer den vara prefekt att leka med ute, men det hintar inte honom att leka med den ändå 🙂

En nöjd och glad Lennox som lekte nästa morgon med alla sina klappar. Han har verkligen tyckt om allt han fått och vi är med nöjda, nu har han fullt upp med allt nytt han fått.

Nu är det bara att räkna ner dagarna till Nyårsafton som kommer firas ordentligt med meny av Nobelmiddagen detta året, de låter inte fy skam det 🙂 Mer om det kommer sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s