Doktorsbesök och Nova

Så var det tid att göra cellprov som man snällt får göra då och då. Jag hade Lennox med mig och det gick hur bra som helst, det går ju snabbt det där provet.

Efter det så åkte vi till Nova för att leta efter en duk mamma ska ha på sitt 70-årskalas som hon ska ha snart. Vi åt lite Pad Thai till lunch och gick och tittade på rean för barn. Jag hittade två tröjor som totalt blev 80 kr….det gillar vi en månad när man knappt har pengar.

Två rundor hann jag köra innan Lennox tröttnade och så blev det en runda till där han fick gå omkring. Han var mäktat imponerad av de stora lamporna i taket och pelarna. Han var tvungen att krama om alla pelare och säga WOW!!! si så där 20 gånger och beundra dem.

Väldigt nöjda med dagen, det går så fort när man inte bara är hemma och dräller. I morgon ska vi till mitt jobb och hälsa på mina älskade kollegor och barnen. Bli ett bra på slut på denna veckan. Lite talang med på kvällen med våra vänner och så börjar vi helgen.

Vi kör ju appen freeletics bodyweight när vi tränar. Vi tränade innan på gymmet, men det funkar inte med barn då vi vill träna tillsammans. Våra vänner från Bjärred tipsade om appen. Det går lika bra att träna inne i vardagsrummet som ute, man kan anpassa programmen efter vad man har för utrustning (vi har typ noll) och är det rörelse du inte kan göra så anpassas det. I sommars körde vi ute och nu kör vi inne med Lennox som far runt mellan våra ben. Ja, svettig är det men skönt att få röra på sig. Nu blir det lite beklädande innan sängen kallar.

Lennox älskar att gå runt på Nova, alltid ett stort leende på läpparna.

Wow! Wow! Wow!

40 kr st är bra pris. Kanske lite stora, men han växer fort 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s