Nyklippta

Snart är det kalasdags och jag har redan klippt Samir, så nu var det Lennox och min tur. Det gick rätt bra att klippa Lennox, det går ju inte finslipa det när tålamodet är på 10%, men jag höll ett bra tempo. Sen klippte jag mina toppar. Jag bara kammar fram håret på varje sida och klipper rakt av och sen flikar till det. Det duger tills jag får lust att dra till frisören. Många tycker det är avkoppling att bli klippt men inte jag. Men jag behöver fixa nya slingor i håret, så snart får jag boka en tid. Om man vill styla till sitt barn hår när man ska på kalas eller så så funkar ju vax, men jag provade att ta lite body shops boddybutter i topparna på hans hår och det blev bra och så luktade håret jordgubbar. Har i det på bilderna. Brukar ha det på mina toppar när håroljan är slut.

Annars tar vi det lugnt. Lennox kollar på musikvideos och skruvar gärna upp ljudet riktigt högt om han ska va nöjd. Justin Timberlakes nya singel går varmt här hemma då båda jag och Lennox gillar låten. Asså Justin!!!! ❤️ Och snart ska vi ju på Lady Gagas konsert , det ska bli najs.

Har även gjort en storhandling på Coop så jag får det hemlevererat till dörren. Vi är lite för slitna denna vecka för att dra ut och storhandla med lillen. Tog mig  ca 30 min att klicka hem det jag skulle ha. Lennox är ju i en väldigt kräsen period. Han kan älska lax ena dagen men sen rata det nästa dag. Så himla svårt att veta vad man ska göra, så det är bara att chansa och hoppas på det bästa. I går började han med att stoppa in allt i munnen tugga lite och se spotta ut det igen, och sen ta en tugga av något annat och sen spotta. Kanske har han ont i halsen, man vet ju aldrig. Aja, han svälter ju inte så det ordnar sig.

Snaggar vid sidorna och snett inåt i nacken. Och långt uppe och lite kortare där bak, klipper till det med saxen och flikar  ur.

Han är nöjd, nu blir han inte lika svettig som när han har tjock kalufs runt om.

Lite mindre slitet hår gör ju en del, går att kamma igenom 🙂 Luggen växer sakta men snart går det ta den bakom öronen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s