Födelsedag, shopping och massa mys

Men så seg man varit att lägga upp inlägg här. Det är mycket som hänt så det får bli en liten bildbomb sen sist jag skrev.

Mor min har fyllt 70 år och det firade vi stort hemma hos dem. Huset var fullt och det var massa god mat och goda tårtor och vi gjorde allt att mamma skulle få känna att det var hennes dag. Hon fick en kikare av oss, en sådan på stativ så hon verkligen kan spana in hennes kära fåglar. Av Lennox fick hon öronhägnen och så ska 70-åringen få ta hål i sina öron för första gången. Lennox tycker att det inte var för sent för att göra något nytt i livet 🙂

Ja, det var en riktigt fin dag vi hade med familj och släkt. Så otroligt fina allihopa 🙂

Sen har vi varit på öppna förskolan i Lomma. Himla trevligt och hänga där och barnen börjar känna igen varandra och leker mer ihop. Jag ska även följa med till Bjärreds öppna förskola med Bjärredgänget nästa fredag.

Sen har jag och Lennox varit hos mina föräldrar och även myst här hemma. Vi har varit så himla trötta och känna att nått är på gång i kroppen men förhoppningsvis så bryter inget ut. Fast risken är väl stor.

Här med två av mina tre bröder. Tycker ni vi är lika? Jag är lång men mina bröder är väldigt långa. Lillebrodern är 2 m…! Det är stiligt.27332546_1783939821640912_5501874366140402984_n

Här har vi min otroligt fina mor, så otroligt glad och bubblig personlighet. Hon är verkligen en omtänksam person ska ni veta, min kära mor.

Var tvungen att ta kort när Lennox hjälpte till att bära sina blöjor. Han börja bli stor denna lilla fis. Så himla fin!

Hemma hos mina föräldrar så passade jag på att trimma äppelträdet. Jag verkligen älskar att beskära fruktträd och buskar. Lennox tyckte det var toppen att få åka på skottkärran.

Var även en tur på Maxi och där hittar jag ju alltid kläder som har bra pris. Denna gång blev det ett par svarta leggings och denna underbart coola MyLittlePony-tröja. Så kär!! Lennox passar veklingen i alla färger så det är lätt att klä honom.

Klistermärket på kepsen skulle va på kinden istället. Lilla coolingen 🙂 När jag frågade om vi skulle gå och klä på oss så ville han inte riktigt det. -Min mormor! Nä det är bara mormor och morfar som gäller när vi är där. Mamma är inte riktigt lika högt upp då :).

Men tur väl så är jag favoriten i alla andra lägen 🙂 Idag myste han och jag i hans spjälsäng. Han drog i sina speldosor och drog täcket upp över oss och sa -mmmmm! mysit!

Lille vännen, han växer och utvecklas i väldigt fart. Han är vår lilla papegoja som härmar det mesta vi säger. En månad kvar tills han fyller år och det märks att han börjar komma in i den perioden i sitt liv….blir intressant rent ut sagt. Massa vilja här, precis som det ska va.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s