Lite snapchat

Måndag…

Lennox bestämde sig för han inte skulle sova i hans spjälsäng. När jag skulle kika in innan vi skulle gå och lägga oss så låg han i hans stora säng bredvid.

Jag tänkte att jag lägger honom tillbaka till hans spjälsäng, men nä, när han vaknade en timme senare blev han vansinnig. Slängde över sitt täcke och var redo att hiva sig över. Ja, han sov gott i sin stora säng inatt. Vaknade sju, pigg och glad 😊 Vi får väl se om detta är något som fortsätter. (Uppdatering: Spjälsängen har ratats både middagsvilan och nu på kvällen, stor säng ska det va).

Idag ska vi till Nova. Har lite ärende där och sen ska vi även till bibblan och låna lite böcker. De han har hemma har han tröttnat på så jag ska lägga undan dem ett tag. Men det fixar vi i eftermiddag, nu är det städdags. Det behövs.

Har precis ätit frukost och jag får väl priset för bästa mamman idag då Lennox fick pommes och hamburgare som han inte åt upp igår till frukost. Han var väldigt nöjd och doppade sina pommes i blåbärssoppan och sa mmmm. Nåja, ibland får det bli så.

Dags att röra på sig. Trevlig vecka!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s