Jag är stor nu mamma!

Lennox har bestämt sig att han ska sova i sin säng numera. En kväll bestämde han sig för att här i spjälsängen ska jag inte ligga och klättrade ut och la sig i sängen. Vi hittade honom sovandes där och jag tänkte att vi lägger tillbaka honom i spjälsängen igen och det gick bra tills han vaknade en timme senare och blev skogstokig och slängde sig över spjälsängen till sängen. Så nu sover han där och det går ju kanonbra.

I början testade han med att springa och hämta leksaker, tända lampor eller sätta på tv:n. Mamma körde hot och sa att han fick ligga i spjälsängen igen om han inte slutade med det. Han provade några gånger, men när vi lagt tillbaka sakerna och lagt honom igen har han somnat.

De första nätterna i sängen så vaknade han upp en hel del och var ledsen, men han skulle inte ligga i spjälsängen, men nu verkar det som han kommit tillrätta. Nu sover han  hela nätter igen. Han sov inte så bra mot slutet i spjälsängen och vaknade lite fler gånger än vad han gjort innan.

Ja kan säga att det är lyxigt och underbart att vakna halv åtta/åtta utan att gått upp en enda gång på natten.

Så ja, nu ska vi montera ner det åbäket och få lite mer plats i hans rum.

Det där leendet säger allt hur stolt han är att han sover i stora sängen nu.

Blir ju massa plats när spjälsängen åker bort.

Ja, när vi lägger honom så har han en kudde och sitt lilla täcke. Men han går och plockar ihop allt mjukt han hittar och gör det Lennoxmysigt. Julbelysning på som ni ser:) Han sover alltid med nån lampa tänd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s