Plask i vattnet

En magiskt fin dag, så kan jag beskriva denna underbara torsdagen. Vi hade bokat lekdate med kusinerna och även mor och far följde med. Eftersom solen sken och himlen var blå så bestämde vi oss för att ta en runda ute och hamnade vid Ringsjön. Asså det är ju så fint där!!

Lennox och kusinerna lekte vid vattnet, och man fick hålla hårt i denna lilla grabben som säkert bara hade vandrat rakt ut i vattnens om han fick bestämma. Men de hade så roligt och vi med. Solen var precis det vi behövde.

Sen tog jag och pappa ett tag med min brors trädtråd och vi passade på att beskära äppelträden. Asså det är ju bara för roligt och terapi att beskära träd och när det är vildvuxna äppelträd, ja det är ännu bättre. Nu är de fina och solen når varenda gren där. Vi två jobbar bra ihop och jag fick med min brors dotter på ett hörn och lärde ut lite till henne hur man vet vilka grenar man tar bort.

Sen har vi bara suttit och snackat, ätit gott och myst. Lennox har lekt med sina kusiner hela dagen lång och hunnit vara ute massor. Jag är väldigt tacksam för min älskade familj, de är så fina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s