Lennox födelsedag

När jag och Samir gick in i Lennox rum, sjungande på Vi gratulera, så stod Lennox redan redo i sängen. Han började hoppa och skutta när vi sjöng och tyckte det var helfestlig. Han visste inte riktigt vad han skulle göra, blåsa ljusen, öppna den ena eller andra presenten eller mumsa på kexen, så han gjorde lite av varje 🙂 Det var en helt underbar känsla att få sitta där och se hur det lyste om honom.

Greta gris har lagts till i hans sängsamling av nallar som ska sova med honom. Han är väldigt noga med vilka som får privilegiet att få sova bredvid honom. De han inte gillar går han och lägger bestämt på golvet eller i något hörn. Jag har ibland slängt dit någon annan nalle när han ska sova, men hittar dem fint borttagna från sängen. Där får bara Babblarna, Pippi och nu Greta gris vara.

Lennox fick lite svårare byggsaker som lego och plus. Han älskar när det är en utmaning och han har suttit med sitt lego långa stunder idag. Dessa små saker får han leka med under uppsikt ett tag till, litar inte riktigt ännu att han inte stoppar dem i munnen.

Efter morgonfirande gjorde vi oss i ordning och körde till mina föräldrar där kalaset hölls. Jag hade beställt smörgåstårta från City Gross och den fick tummar upp från oss alla. Sen beställde jag en prinsesstårta från mormors och dekorerade. Vi hade lite pippi tema. Lennox var nöjd med tårtan 🙂

Jag tycker det är bra pris när man betalar 46 kr per person för smörgåstårtan. Tummen upp för det!

Vi hade bjudit min familj denna gång och vi är många. Om alla hade kunnat komma så hade vi blivit 31 st och det är min och Samirs familj. Men vi blev runt 24 och så kom även Lennox gudmor och hennes sambo.

Ja, det var haj life. Ni kan tänka er ljudnivån med en massa barn som sprang runt som galningar och leket och hade det så kul. Tur man kan dela upp sig lite i min  föräldras hus.

Det var knappt inget som blev över. En liten bit tårta och några bullar och kakor blev kvar. Tur det så vi hade lite att mumsa på när vi kom hem 🙂

Lennox fick så otroligt fina presenter och jag är så överväldigad av omtanken av alla. Han har lekt med allt han fått och är så nöjd. Men det märks att han ä trött idag, stilla lekar och lätt till gråt. Blir att lägga honom tidigt ikväll.

Lennox är så söt när han tycker om något och säger -WOW! Han kunde inte vänta att öppna sina presenter tills alla kom, det skulle ske direkt.

Tycker att någon har ovanligt fina tänder i vår familj 😀

Här var det Pippitårta. Lennox kusin Simon var snäll och lånade oss hans Pippihäst. Vi var tvungen att tvätta dem ordentligt innan de fick vara i närheten av tårtan. Det kom stränga bud från Lennox andra kusin Albin. Ja menar, tänk hur mycket Lennox har dreglat på dem, dregel är äckligt. Så de fick snällt ta sig ett dopp innan de fick vara på tårtan.

Tusen tack till alla som kom och firade vår älskade Lennox. Nu är han två år och vi inleder ett nytt spännande år med honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s